✨Vi holder åpent kl 10-17(16)✨

Kjære kunder!💕 I lys av siste tids hendelse holder Netty Undertøy fra i dag 13.mars åpent i begge våre butikker i Kløverhuset og i Starvhusgaten 3. Foreløpig vil åpningstidene være fra kl 10-17 mandag-fredag og 10-16 lørdag, med redusert bemanning. Vi har et ønske om å holde åpent så lenge vi har kunder som vil handle hos oss, inntil evt. nye restriksjoner blir gitt.

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, så hygiene tar vi svært seriøst. Vi vasker kontaktflater flere ganger om dagen, og hender vaskes og desinfiseres mellom hver kunde. Vi setter også stor pris på om du vil betale med kort, grunnet smittefare.

I forhold til spesielt undertøy og badetøy, vil tilpasningen gjennom direkte berøring bli redusert, da vi må prøve å holde fysisk avstand for kunden og de ansattes helse. Om det er «nødvendig» med direkte berøring, vil vi bruke engangshansker. Men vi hjelper deg og veileder deg så godt vi kan.

Ønsker du ikke – eller ikke har mulighet til å besøke oss i butikken, så sender vi deg gjerne varer fra vårt faste sortiment med kostnadsfri frakt frem til 28.mars. Send oss en mail på post@netty.no, så svarer vi så fort vi har anledning.

Med dette er du med på å støtte oss små og sårbare bedrifter, slik at vi fortsatt kan være her i lang tid fremover. Velkommen innom oss💕