-20% på alt badetøy frem til 14.mars

Hva er vel bedre enn å ha badetøyet klart til sommeren kommer uanmeldt? Her i Bergen er det jo typisk at godværet plutselig kommer før sommermånedene i det hele tatt har startet. Eller kanskje du skal ut å reise i vår? Uansett; benytt tilbudet nå imens vi har størrelser på lager: du får -20% på alt i badetøysavdelingen onsdag 11.mars til lørdag 14.mars i Starvhusgaten 3 og Kløverhuset. I Starvhusgaten har vi også badetøy med lommer til brystproteser.

Hvorfor kjøpe badetøy hos Netty?

Når du handler hos Netty, ligger det du betaler for i passformen. Særlig for de med stor byste er det viktig å finne en god bikinioverdel som gir riktig støtte, slik at de kan nyte en aktiv dag i bassenget eller på stranden uten å være redd for at overdelen ikke sitter som den skal. Kom innom så hjelper deg med å finne badetøy som passer deg og dine behov.

Hva er viktig å tenke på når det kommer til en bikinioverdel? En feil som går igjen hos mange, er at de bruker en bikinioverdel som er for løs rundt ryggen. Det er nettopp her støtten skal ligge, og det er derfor veldig viktig at omkretsen er riktig.

Særlig badetøy vil gå seg ut grunnet at klor- og saltvann sliter på elastan i materialet, så dette er lurt å ha i bakhodet om du synes at overdelen er litt for stram i prøverommet. Men vi lytter til deg og det er du som avgjør. Hos Netty får du veiledning til å finne riktig størrelse og modell slik at du får den støtten du trenger og kan føle deg selvsikker på stranden.