Nytt merke i butikk – Love Stories

Vi ønsker nederlandske Love Stories velkommen til våre butikker i Kløverhuset og i Starvhusgaten 3, hvor vi kan friste med både lekkert undertøy og nattøy/loungewear. Komfortabelt og lekkert undertøy er Love Stories sin visjon og har fra starten i 2013 blitt drevet av kvinner, for kvinner.

 

 

Med bakgrunn i interiørdesign startet eier og kreativ direktør Marloes Hoedeman dette eventyret uten tradisjonelle regler eller grenser, fordi hun rett og slett ikke var klar over dem. Love Stories ble født: et innovativt undertøysmerke som feirer braletten som det mest sexy, mest feminine og mest komfortable undertøyet i verden. En ferie for brystene dine. Hver kolleksjon er en blanding, match og til og med mis-match av spektakulære trykk og mønstre. Undertøy er tross alt en del av antrekket ditt – det første laget, som setter humøret ditt for dagen.

 

 

Love Stories populære braletter føres i A-F cup, fra 70-80 i omkrets.

 

 

Og slik ble det skrevet: tidenes kjærlighetshistorie. Mix & match de forskjellige uttrykkene, vær deg selv  – ufullkommenhet er mye morsommere og mer interessant.

 

Bak sømmene:
Mennesker og planet: Alle produktene er produsert i sertifiserte fabrikker. Dette inkluderer alle faser av produksjonsprosessen: materialleverandører, skrivere og klesprodusenter. Gjennom uavhengige tredjepartsrevisjoner av BSCI og SMETA, samt teamets personlige besøk, sørger de for at deres partnere fortsetter å oppfylle alle sosiale og miljømessige standarder, som anstendige lønninger og arbeidstid, ingen barnearbeid og et sunt og trygt arbeidsmiljø.

I 2019 begynte de å sende klærne sine i biologisk nedbrytbare poly-poser av plast, som spaltes raskt på avfalls- og industrideponier.

(Kilde: https://lovestoriesintimates.com/en/)