Amme-bh

Vi har det du trenger når det gjelder amming!

Gjør barseltiden så behagelig som det går an. Netty Undertøy har det meste du trenger. Føl deg velkledd og flott med riktig undertøy.

Vi har mange gode og behagelige myke BH’er som gir god støtte, amme-BH’er, sove-BH’er og spesialtruser som støtter og tar vare på kroppen din i hele barselperioden.

En spesiell tid

Tiden du er gravid er en helt spesiell tid. Du er med på livets største under. Du står i nær kontakt med kroppen din, er aktiv, selvsikker og attraktiv og vil forstette å leve slik også under graviditeten og i ammetiden etterpå, derfor er det viktig å ha den riktige Amme BH som passer akkurat deg.

Våre merker har utviklet et moderne sortiment med tanke på denne spesielle tiden. Med våre amme BH`er som støtter og hjelper deg.

Det er viktig å ha omsorg for dine bryster, når du er gravid, da brystene blir større og tyngre. Da det ikke er noen muskler i brystene, er det viktig at de får den riktige støtten. Ofte merker man at brystene vokser før magen. Derfor bør du kjøpe en god BH i rett størrelse, så bysten din ikke får anledning til å tape seg i denne perioden.

Amme BH er praktisk fordi, den gjør det enkelt å komme til å amme din baby.

Vi fører Amme BH merker i Bergen og Hordaland for:
Abecita, Anita.

Vi kombinerer 30 års erfaring med amme BH`er og ditt behov for velvære og harmoni. Som markedsleder med amme BH`er i Bergen og Hordaland er vi naturligvis også opptatt av å gi deg høyeste kvalitet på områdene design, tilvirkning og passform og ikke minst når det gjelder myke materialer som ikke irriterer huden.

Vi har også støttebelter og truser.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om amme bh på telefon eller besøk oss i en av våre butikker.

Amme-BH’ene må ikke være for store, de skal sitte godt på. Vi anbefaler at du venter til ca to uker før termin før du kjøper amme-bh.