Undertøy til brud

Den dagen du gir ditt JA – er en viktig dag i ditt liv.  Da ønsker du også at alt skal være perfekt, ikke minst at du viser deg fra din beste side, tyllet inn i silke og blonder.

Vi har det meste som skal til for at du skal føle deg vel i den kjolen du måtte velge på den store dagen – en dag som vil bli husket og foreviget både på film og bilder.  Da er det viktig at alt sitter på plass.

Vi ønsker å hjelpe deg til å oppfylle dine ønsker.

Om du ønsker kan du bestille time i en av våre forretninger slik at du er sikret den veiledning og tid som du har behov for og ønsker. Slik kan prøving av brudeundertøy bli en av de mange hyggelige opplevelsene i forkant av selve dagen.

Som du vet ”alt begynner innenfra” – ikke minst når det gjelder undertøy.  Derfor anbefaler vi at du begynner med å finne det perfekte undertøy før du kjøper kjolen.  Det er dessverre slik at 8 av 10 bruker feil modell og størrelse i BH.  Korrekt tilpasset undertøy er i mange tilfeller avgjørende for at brudekjolen skal sitte perfekt.

Dessverre opplever vi at en del kjøper kjole først uten å tenke på undertøy. Størst problem er det for dem med G- eller H-cup, som kommer med en kjole som krever stroppeløs bh. Vi løser de fleste utfordringene, men faktisk er det en fordel å ta en tur innom oss før man bestemmer seg for kjole, for å se hvilke muligheter og begrensinger man har innenfor undertøy. Vi har dessuten en rekke triks som gjør at du faktisk kan velge mellom et bredere spekter av kjoler enn du på forhånd kanskje var klar over.

Om du vil – er vi her for å hjelpe deg.

Velkommen!

Kom innom og prøv oss!