Camp

Camp sine brystproteser er godt tilpasset 2000-tallets operasjonsmetoder, og til den moderne kvinnes forventninger. Velg mellom modeller av tradisjonell silikon eller lettvektssilikon. Felles for disse modellene er en matt overflate og en varm naturlig farge. Uansett om du velger tradisjonell silikon eller lettvektssilikon, er protesene av beste kvalitet, myke og naturlige samtidig som de følger kroppens bevegelser.

I sortimentet finnes bl.a. Camp sin unike Massasje-protese som er blitt en stor suksess. Massasjeprotesen har kanaler på baksiden som stimulerer brystkassen og samtidig tillater luft å sirkulere så huden føles sval og kan puste. Massasjeprotesene er spesielt fordelaktig for kvinner med lymfeødem, og finnes også som festeprotese.

Samtlige ABC brystproteser av silikon leveres i en praktisk veske. Her skal protesen oppbevares når den ikke er i bruk slik at formen opprettholdes. Det er ikke inkludert trekk til protesen, men dette kan bestilles separat.

Ring oss gjerne på tel. 09613 om du ønsker å bestille produkter.

Bildene viser kun et lite utvalg av det totale sortimentet vi har i våre butikker. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.
Vi tar forbehold om at noen av modellene som vist ovenfor kan være utsolgt eller ikke levert fra leverandør.