Sports-bh

Går du en aktiv høst i møte? Enten du velger å gå eller løpe er en god sports-bh  helt elementær for de fleste kvinner under trening. Faktisk kan en god eller dårlig sports-bh ha mye å si for hvor god opplevelse du får av treningen din.

Alle som driver med kondisjonsidrett, spesielt løping, har erfart at bysten trenger ekstra støtte. Der en vanlig BH  vil redusere bevegelsen i brystene med 35% når du løper, vil en sports-BH med topp støtte vil kunne redusere bevegelsen med hele 70%.

Brystene holdes oppe av hud og underliggende vev, og ikke av muskler. De er derfor sårbare for tyngdekraft og bevegelse. Når du trener, vil belastningen og bevegelsen være langt større enn normalt, og både hud og vev kan strekkes. Dårlig støtte vil kunne gi smerter og plager i skuldre og nakke.

En sports bh vil som alle andre plagg bli slitt med tiden. Stropper og bånd vil miste elastisitet etter mye bruk, noe som fører til mindre støtte. Du bør derfor skifte ut dine sports-BH med jevne mellomrom. Hvor ofte en sports-BH bør byttes er individuelt, men brukes den hyppig bør den byttes ut hvert år eller oftere.

En riktig tilpasset sports-bh vil gi deg en positiv treningsopplevelse. Kom innom en av våre 3 butikker og vi hjelper deg og finne den rette modell for deg.

Se vårt sortiment i butikk

Kom innom og prøv oss!