Undertøy

Liker du svarte blonder eller hvite, sterke farger eller duse, skal det være gjennomsiktig eller heldekkende, lav skjæring eller høy? Har du smale hofter eller brede, store bryster eller små? Eller er du rett og slett helt sånn passe? Uansett hvordan du er satt sammen eller hvilke preferanser du har, skal det godt gjøres at du ikke finner det du er ute etter i en av våre tre butikker.

Alle trenger hjelp til å finne riktig undertøy, uansett hvor perfekt kropp du har. Vi ønsker at du kommer innom en av våre butikker for personlig hjelp, selv om du mener å vite hvilken størrelse du bruker. Kanskje har vi en modell som er mer riktig for deg.  Både passform, modell og størrelse må harmonere sammen for at en BH skal være riktig. Det vi prøver å si er at du trenger fagpersonell til å finne riktig BH!

Men selvfølgelig – du er velkommen til å handle akkurat den BH modell du ønsker. Du kan selv velge om du har behov for hjelp eller ikke. Vi er uansett tilgjengelig for deg.

Berit Torkildsen, innehaver av Netty, oppfordrer kvinner også til å være mindre  forsiktige i valg av undertøy.  Det er lov å leke seg litt, med både blonder og farger. Her er det klærne man har utenpå som oftest bestemmer hvilket undertøy man velger.  Har man en tettsittende genser er det penest med en glatt BH under, men under en hvit bluse kan man gjerne ha en BH med blonder.

”Jeg håper virkelig at Bergenserinnen ikke skal være redd for å bruke fargerikt og spennende undertøy” sier Torkildsen.

Netty fører de aller fleste undertøysmerkene. For å se hele vårt spennende vareutvalg, kom innom våre flotte butikker i Bergen.

Kom innom og prøv oss!