TRIUMPH

Triumph International vil fortsette å styrke sin posisjon som et av verdens ledende selskaper innen undertøy. I løpet av sine ca. 130 år har selskapet blitt større og mer internasjonalt for hvert tiår. En så lang periode med fremgang er bare mulig med en skarp motesans og fremragende innsikt i forbrukernes ønsker og behov. Nydelig design, avansert stoffteknologi og uovertruffen nyskaping har alltid vært avhengig av en erfaren og motivert stab av medarbeidere – de er de virkelige «Makers of Lingerie».

Amourette

Vi har skapt Amourette for alle kvinner i alle former, størrelser eller stilvalg, det er garantert noe som passer for deg. Sjekk ut den nyeste kolleksjonen vår og finn den perfekte passformen som er laget akkurat for deg.

Amourette Spotlight

Denne vakre polstrede, bøyle-BH’en Triumph Amourette er perfekt for kvinner som foretrekker en moderne stil med et feminint utseende.

  • Har et nytt grafisk blondemønster i sidene og bak
  • Utrolig behagelig å ha på seg, og finnes i flere størrelser
Magic Boost

Vår nyeste Magic Boost-kolleksjon tar stil, komfort og støtte til et helt nytt nivå. Opplev den ultimate selvtillitsboosten med vår oppdaterte Magic Wire™-innovasjon: vår serie er nå tilgjengelig i et forbedret mangfold av passformer, Push-up, Lift-up og Shape-up og den usynlige støtten til vår revolusjonerende metallfrie tråd føles enda bedre enn før!

Se vårt sortiment i butikk